Blog

Unikatni pokloni

Lampice već svijetle svuda oko nas i daju nam znak da je Božić sve bliži. Sva ta Božićna euforija zasigurno je zahvatila već svakoga od vas. Ove godine će nam Božić biti malo drugačiji, ali zato se jedno nikad ne mijenja, a to je osmijeh na licu kada darujete svog bližnjeg. Bio to veliki ili mali ili možda unikatni poklon, osmijeh će sigurno svakome izmamiti. Ukoliko nailazite na male probleme prilikom biranja poklona, ne brinite, Medo je uvijek tu da spasi situaciju i da za vas odabere samo najkvalitetniju ponudu proizvoda.

Ove godine Medo je odlučio poklone za svoje bližnje pronaći u Galeriji Zagi na Tržnici Jarun

Osim na Tržnici Jarun, Galerija Zagi se ove godine nalazi i u Ulici Želja u kojoj možete ostaviti svoje kratko pismo, a najljepša pisma osvajaju nagrade. U ovoj galeriji možete pronaći različite kategorije proizvoda: keramike, slike, lampe, satovi, nakit i slike. Blagdanska kolekcija je već stigla tako da možete osim poklona, odabrati i Božićne dekoracije za svoj dom. Medo nije bio siguran koji poklon odabrati za Medicu, ali djelatnice Galerije Zagi s veseljem su mu pomogle pri odabiru. Osim blagdanske ponude, u Galeriji Zagi možete pronaći jedinstvene poklone i dodatke za svoj dom tokom cijele godine.

U blagdanskoj ponudi Galerije Zagi nalaze se brojni blagdanski ukrasi s kojima možete svome domu pružiti toplinu Božića.

Odaberite za svoj bor ručno rađene kuglice ili druge ukrase koje možete objesiti na bor i ove godine pružite svom boru novo ruho.

Iako se prva advenstska svijećica već upalila, a bliži nam se i druga, ove jedinstvene adventske vijence možete sačuvati i iskoristiti za sljedeću godinu.

Lutkice, anđeli, Djed Božićnjak odlični su kao dekoracija u sobi vaših mališana. Sigurni smo da će ih razveseliti svako jutro kad se probude.

I za kraj, savršen božićni poklon su ove Hillaris Art ručno rađene narukvice tehnikom fuzije stakla, a u sklopu blagdana možete ih pronaći i u novoj ambalaži. Medo je Medici uzeo već jednu, a kome ćeš ti neku pokloniti?

Posjeti i ti Galeriju Zagi i razveseli svoje bližnje unikatnim poklonima, a i svom domu pruži nešto novo i jedinstveno!